Over Assuria

Lees hier het laatste nieuws van Assuria. Of bekijk onze persberichten

Vandaag heeft Assuria Suriname een geslaagde calamiteiten oefening (ook bekend als Business Continuïteit Management Test) uitgevoerd. Tijdens deze test is nagegaan of Assuria in geval van een calamiteit in staat is om haar activiteiten binnen 4 tot 6 uren te hervatten. Mocht u als klant hiervan last hebben ondervonden, dan bieden wij onze welgemeende excuses en dank voor uw begrip.

Verzeker uw woonhuis en inboedel tegen storm- en rukwinden en profiteer van onze speciale Tyawa Yari Aktie!

Voor wie?
Deze aktie geldt voor zowel nieuwe als bestaande Woonverzekeringen, waarbij u ook gelijk de verzekerde waarde van uw woonhuis of inboedel kan laten aanpassen.

Meer weten?
Maak contact met een Assuria kantoor of uw tussenpersoon of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en regel uw zaken snel en gemakkelijk.

Met genoegen presenteren wij u het halfjaarverslag 2016.

In dit verslag rapporteren wij over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf in het eerste halfjaar van 2016.

De Assuria Mini Casco dekking is de perfecte aanvulling op uw WAM verzekering. Het dekt schade aan uw voertuig bij een aanrijding. 

 

Voordelen:

  • Aantrekkelijke premie
  • Schade aan eigen voertuig gedekt
  • Geen kosten bij het claimen
  • Binnen enkele minuten geregeld

Actie:
Sluit nu een Mini Casco dekking af en geniet van een introductie tarief!

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Assuria Mini Casco dekking? Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

De Assuria Mini Casco Dekking...Zeker...Ook in onzekere tijden.

Vanwege de devaluatie van de Surinaamse munt en de daaruit voortvloeiende stijging van medische kosten, zijn wij helaas genoodzaakt de AZPAS‐premies aan te passen. Dit geldt voor zowel de AZPAS Basiszorgverzekering, de AZPAS Plus en de extra dekkingen. De aanpassingen zijn vanaf 01‐06‐2016 van toepassing en hebben betrekking op nieuwe en bestaande verzekeringen met een ingangs‐ of verlengingsdatum vanaf 01‐06‐2016.

Downloads:

Azpas‐premies en –dekkingen per 01‐06‐2016 
Azpas dekkingenoverzicht
Azpas Basiszorgverzekering polisvoorwaarden
Azpas Plus polisvoorwaarden 

Certified      Norton