Over Assuria

Lees hier het laatste nieuws van Assuria. Of bekijk onze persberichten

De Assuria Home Assistance is de nieuwe aanvullende dekking bij uw woonverzekering.
Voor al die noodsituaties in huis waarbij u een helpende hand kunt gebruiken.

Hulp bij:

  • Elektriciteitsstoringen
  • Verstopte riolering
  • Gesprongen/gescheurde waterleidingen
  • Buiten of ingesloten zijn van de woning
  • Noodvoorzieningen na inbraak aan de woning

Meer weten?
E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bezoek één van onze kantoren of neem contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vandaag heeft Assuria Suriname een geslaagde calamiteiten oefening (ook bekend als Business Continuïteit Management Test) uitgevoerd. Tijdens deze test is nagegaan of Assuria in geval van een calamiteit in staat is om haar activiteiten binnen 4 tot 6 uren te hervatten. Mocht u als klant hiervan last hebben ondervonden, dan bieden wij onze welgemeende excuses en dank voor uw begrip.

De Assuria Mini Casco dekking is de perfecte aanvulling op uw WAM verzekering. Het dekt schade aan uw voertuig bij een aanrijding. 

 

Voordelen:

  • Aantrekkelijke premie
  • Schade aan eigen voertuig gedekt
  • Geen kosten bij het claimen
  • Binnen enkele minuten geregeld

Actie:
Sluit nu een Mini Casco dekking af en geniet van een introductie tarief!

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Assuria Mini Casco dekking? Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

De Assuria Mini Casco Dekking...Zeker...Ook in onzekere tijden.

Vanwege de devaluatie van de Surinaamse munt en de daaruit voortvloeiende stijging van medische kosten, zijn wij helaas genoodzaakt de AZPAS‐premies aan te passen. Dit geldt voor zowel de AZPAS Basiszorgverzekering, de AZPAS Plus en de extra dekkingen. De aanpassingen zijn vanaf 01‐06‐2016 van toepassing en hebben betrekking op nieuwe en bestaande verzekeringen met een ingangs‐ of verlengingsdatum vanaf 01‐06‐2016.

Downloads:

Azpas‐premies en –dekkingen per 01‐06‐2016 
Azpas dekkingenoverzicht
Azpas Basiszorgverzekering polisvoorwaarden
Azpas Plus polisvoorwaarden 

25-jarig jubileum van Assuria - staat in het teken van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op dinsdag 22 maart 2016 werd het officiële startsein gegeven voor de activiteiten in verband met het 25-jarig jubileum van Assuria N.V. Vijfentwintig jaar geleden, op 25 maart 1991, werd de oprichtingsakte van Assuria N.V. getekend. Dit vormde de basis voor de fusie van 3 verzekeringsmaatschappijen, t.w. De Nationale, Enna en de NEN.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor van de maatschappij aan de Grote Combéweg no. 37 mochten vertegenwoordigers van 20 sociale instellingen waaronder kindertehuizen en bejaardentehuizen (verzorgingstehuizen) een financiële donatie in ontvangst nemen uit handen van directie- en raadsleden van Assuria.

De hoofddirecteur van Assuria, de heer Drs. Stephen Smit,  zei daarbij dat de maatschappij zich bewust blijft van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ook in deze moeilijke tijd. Assuria heeft zich de afgelopen 5 jaren ontwikkeld tot een regionale maatschappij door maatschappijen op te zetten of over te nemen in Guyana en op Trinidad & Tobago.

In zijn toespraak tot de aanwezigen memoreerde de heer Smit de hoogtepunten en uitdagingen van de afgelopen 25 jaren. Hij stond stil bij de proclamatie van het Assuria Community Fonds, dat zich o.a. bezig zal houden met de ondersteuning van projecten op sociaal maatschappelijk gebied. 

Ter gelegenheid van het jubileum doneerde Assuria SRD 250.000 aan het fonds.

Een ander hoogtepunt op deze dag was de ondertekening van een intentieverklaring tussen Assuria en de Anton de Kom Universiteit van Suriname inzake de instelling van een Bijzondere Leerstoel ‘Corporate Governance’.

Namens de Universiteit werd deze intentieverklaring getekend door de voorzitter van het Universiteitsbestuur, de heer Prof. Dr. Jack Menke.

De heer Smit merkte op dat Corporate Governance, oftewel goed ondernemingsbestuur, zowel in het bedrijsleven als bij de Overheid, hoog in het vaandel staat bij Assuria en dat middels deze leerstoel de kennis in Suriname over dit onderwerp verdiept en verder uitgedragen moet worden.

In verband met het jubileum is ook een fraai boekwerk uitgegeven door Assuria waarin de ontwikkelingen van het bedrijf van de afgelopen 25 jaren vastgelegd zijn voor het nageslacht. 

 

Paramaribo, 22 maart 2016

Certified      Norton