Zakelijk Bedrijfsverzekeringen SOR

Bij de dagelijkse bedrijfsactiviteiten is een ongeval nooit helemaal uit te sluiten. Afhankelijk van de aard van uw bedrijf kan een bedrijfsongeval grote gevolgen hebben. Denk aan medische kosten, een uitkering bij arbeidsongeschiktheid en in het ergste geval zelfs begrafeniskosten.

Met de speciale bedrijfsongevallenverzekering van Assuria bent u ruimer gedekt tegen de financiële gevolgen van een bedrijfsongeval dan de wettelijk verplichte SOR (Surinaamse Ongevallen Regeling). Bekijk onderstaande vergelijking en ervaar zelf welk voordeel Assuria u biedt.

Dekking Wettelijk vastgesteld Assuria Bedrijfsongevallen
verzekering
Minimum dagloon SRD 20,00 SRD 50,00
Loonuitkering bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid 80% van het verzekerd dagloon 100% van het verzekerd dagloon
Uitkering bij begrafeniskosten SRD 4.000 SRD 17.500
Ziekenhuisopname voor directie- en stafleden 3e klasse 1ste klasse

*Dekking geldt vanaf 01-01-2018.

Waarom de Assuria S.O.R. verzekering?

  • Maximale beperking van de financiële nasleep voor u en uw medewerkers
  • Eenvoudig online af te sluiten
  • Snelle afhandeling van schadeclaims
  • Snel schade online melden
  • Verlengingskorting van 2,5%. Deze korting zal elk jaar, gedurende 3 jaar, hoger worden, wanneer u uw S.O.R. verzekering bij Assuria verlengd.

Meer weten?
Verzeker uw bedrijf en uw werknemers optimaal tegen bedrijfsongevallen. Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

Certified      Norton