Over Assuria

ORGANISATIE

ORGANISATIESTRUCTUUR
Assuria N.V. is de houdstermaatschappij van aandelen in Assuria Levensverzekering N.V., Assuria Schadeverzekering N.V., Assuria Medische Verzekering N.V., Assuria Beleggingsmaatschappij N.V., Interdomestic Trading N.V., DSB-Assuria Vastgoedmaatschappij N.V. (51%), Aarvina Trading N.V., Gulf Insurance Ltd., Assuria Life (GY) Inc. (75%), Assuria General (GY) Inc. (75%) en Assuria Life (T&T) Ltd. (97%).

WIE ZIJN WIJ
Assuria N.V. is de grootste verzekeringsmaatschappij in Suriname. In 2012 vestigde Assuria N.V. zich als eerste, volledig Surinaamse financiële instelling in het buitenland door het opzetten van een dochtermaatschappij in Guyana. Assuria N.V. nam in april 2013 de schadeverzekeraar Gulf Insurance Limited gevestigd in Trinidad & Tobago volledig over.

In 2015 nam Assuria N.V. een meerderheidsbelang van 77% in de eveneens op Trinidad & Tobago gevestigde levensverzekeraar MEGA Insurance Company Ltd. (MEGA). In tegenstelling tot Gulf Insurance Limited die in verschillende landen opereert, is MEGA uitsluitend op Trinidad gevestigd. De overname van het belang in MEGA is een strategische stap waarmee Assuria haar aanwezigheid in de Caraïbische regio vergroot. De naam MEGA is gewijzigd in Assuria Life (T&T) Ltd.

MISSIE
Assuria N.V. is een toonaangevende en solide financiële instelling die zekerheid biedt aan de particuliere en zakelijke markt.
Wij bedienen onze klanten met een breed assortiment van excellente verzekeringsproducten en financiële diensten waar deskundigheid achter staat.

Wij verzekeren een klantvriendelijke, effectieve en efficiënte dienstverlening. Wij zijn een betrouwbare en financieel gezonde partner voor onze relaties, aandeelhouders en medewerkers.

Dit verzekeren wij!

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
Assuria N.V. ondersteunt regelmatig initiatieven op het gebied van gezondheid, bewegen en maatschappelijk relevante onderwerpen. Assuria N.V. vindt het belangrijk dat mensen bewust met hun gezondheid bezig zijn en draagt hieraan bij door activiteiten te ondersteunen.

KWALITEITSMANAGEMENT – ISO 9001: 2015 GECERTIFICEERD
Assuria N.V. is de eerste financiële dienstverlener in Suriname die ISO gecertificeerd is. Mede vanwege de implementatie van ons kwaliteitsmanagementsysteem sinds 2008 kan Assuria N.V. haar klanten een hoge kwaliteit in dienstverlening garanderen die voldoet aan internationale eisen.
Het kwaliteitsbeleid van Assuria houdt in dat de klanten verzekerd zijn van levering van producten en service conform hun wensen, binnen Assuria’s algemeen beleid en de algemene leveringsvoorwaarden.
Assuria:

  • Leeft alle wet -en regelgeving en de eigen bedrijfsprocedures na;
  • Communiceert het kwaliteitsbeleid door aan alle medewerkers en biedt ondersteuning aan de uitvoering hiervan;
  • Stelt de middelen beschikbaar om de processen effectief en efficiënt uit te voeren;
  • Staat altijd open voor ideeën om de kwaliteit te verbeteren.