Assuria Basis Spaarverzekering

Paramaribo, 25 juli 2024

Assuria lanceert met trots de “Assuria Basis Spaarverzekering”, een nieuwe inclusieve spaarverzekering. Dit product is ontworpen om financiële inclusie te bevorderen en biedt iedereen in Suriname, ongeacht hun beroep, inkomen of woonplaats, de mogelijkheid om zich eenvoudig en toegankelijk te verzekeren van een gegarandeerde uitkering bij voortijdig overlijden of bij in leven zijn aan het eind van de verzekerde periode. Dit tegen zeer gunstige voorwaarden.

Reden voor Lancering
De introductie van de Assuria Basis Spaarverzekering past binnen de bredere context van de Nationale Financiële Inclusie en Educatie Strategie (NFIES) 2024-2027. Deze strategie is gericht op het bevorderen van financiële inclusie en educatie in Suriname, met speciale aandacht voor kwetsbare groepen en/of individuen in rurale gebieden. Assuria wil met dit product een positieve impact hebben op het leven van mensen door hen de tools te bieden die zij nodig hebben om financiële zekerheid te hebben in hun leven.

Voordelen van de Assuria Basis Spaarverzekering:

  • Vaste lage premie: Klanten kunnen sparen met een vaste premie van SRD 250 per maand.
  • Gegarandeerd kapitaal: Afhankelijk van leeftijd en looptijd (10 of 15 jaar) krijgen klanten gegarandeerd kapitaal uitgekeerd, zowel bij leven op de einddatum als bij overlijden voor de einddatum.
  • Winstdeling: Prognose winstdeling leidt tot een hoger uitkeringskapitaal, gebaseerd op Assuria's beleggingswinsten.
  • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid: Bij arbeidsongeschiktheid blijven de uitkering en winstdeling gehandhaafd.
  • Eenvoudige aanvraag en beheer: Aanmelden kan via QR-code, specifieke website link of fysieke aanmeldingspunten.
  • Veiligheid en vertrouwen: Assuria is een stabiele en betrouwbare instelling.
  • Digitale betalingen: Betalingen kunnen digitaal worden afgehandeld via Bank overmaking of via Uni5pay.

Aanmelden:

  • Aanmelden kan heel eenvoudig via het online aanvraagformulier en een geldig legitimatiebewijs.


"Met de Assuria Basis Spaarverzekering willen wij bijdragen aan een meer financieel inclusieve samenleving," aldus Mario Merhai, CEO van Assuria. "Dit product biedt iedereen, ongeacht hun economische achtergrond, de kans om financiële zekerheid op te bouwen. We zijn ervan overtuigd dat dit product een belangrijke bijdrage zal leveren aan het verbeteren van het financieel welzijn in Suriname."

Mario Merhai
CEO | Assuria Group

Voor meer informatie over de Assuria Basis Spaarverzekering, bezoek onze website https://assuria.sr/nl/particulier/verzekeringen/leven/basis-spaarverzekering/ of bezoek één van onze kantoren.